Ophalen van je huisdier

Ophaling huisdier | Pet Funeral Center Kortrijk

Als uw huisdier bij de dierenarts komt te overlijden kan u om onze diensten vragen, in de meeste gevallen zal de dierenarts in het bezit zijn van een formulier “verzoek tot crematie / uitvaart” van onze firma.

Indien de dierenarts niet in het bezit is van dit formulier kan u ons gewoon contacteren en wordt het document u overgemaakt of u kan het digitaal  –  HIER ( NL ) of  HIER ( FR ) downloaden, zo hebt u het document reeds in uw bezit!!!
Na het invullen van de gegevens en het kiezen van de gewenste formule worden wij ingelicht en komen we uw huisdier ophalen.
Wij nemen dan met u contact op zodat u precies weet wat er met uw dier zal gebeuren, ook wordt er verdere informatie verstrekt.

Indien uw huisdier thuis komt te overlijden kan u ons contacteren en een afspraak vastleggen. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse. Ook ’s nachts en op zon- en feestdagen staan wij voor u klaar. Na het invullen van enkele gegevens omtrent de eigenaar en het dier worden de  verschillende mogelijkheden besproken.

U mag ook zelf uw huisdier bij ons binnenbrengen na telefonische afspraak!!!!

U kunt telefonisch contact opnemen met het crematorium 24/7. Mocht u niet onmiddellijk gehoor krijgen laat een boodschap na met uw contact gegevens, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ons crematorium werkt uitsluitend op afspraak en kent geen openingsuren. We hebben hiervoor gekozen om onze klant een perfecte individuele en persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen in deze moeilijke, emotionele periode.
Onze tarieven variëren naar gelang de wensen van de klant.

Voor de ophaling van een overleden huisdier of het thuisbrengen van de as/urne wordt er een forfait van 20 euro aangerekend,
de eerste 10km zijn in dit forfait inbegrepen.
Voor de extra kilometers wordt er 0.75 euro/km aangerekend.
Voorbeeld: u woont op 15 km van ons crematorium: 15 km heen + 15 km terug = 30 km
u betaalt het forfait van 20 euro + ( 30 km – 10 km = 20 km x 0.75 = 15) 15 euro = 35 euro totaal.
U kan uw overleden huisdier gratis binnenbrengen in ons crematorium na het maken van een afspraak.
De ophaling van uw overleden huisdier kan zowel bij u thuis als bij de dierenarts.