Dierencrematorium Pet Funeral Center bvba is een klein familiebedrijf gelegen te Bissegem een deelgemeente van Kortrijk.
Ons dierencrematorium is gespecialiseerd in de crematie en uitvaart van huisdieren.
We zijn hiervoor officieel erkend door OVAM, het Brussels gewest en SPW de Wallonie.
Wij verzorgen enkel individuele crematies voor huisdieren en wensen u zo als eigenaar de zekerheid te geven van wat er met uw huisdier gebeurt.
Asook bieden wij de garantie dat uw huisdier individueel gecremeerd wordt.

U kunt bij ons terecht voor een sobere en eenvoudige crematie of een uitvaartdienst met alle respect voor uw gevoelens en verlangens.

Zo kunt u moeiteloos in enkele minuten een waardig afscheid van uw geliefd huisdier regelen en toch zeker zijn dat uw huisdier zich in goede handen bevindt en met het nodige respect behandelt wordt zoals het steeds van u gewoon was. Wij bieden u de mogelijkheid om op een rustige manier afscheid te nemen van uw huisdier dit kan zowel bij u thuis als bij ons. Wij proberen u zo goed mogelijk te steunen tijdens deze moeilijke periode en staan steeds klaar om u vragen te beantwoorden.

Bekijk hier onze video

Getuigenissen van klanten

ik wou jullie heel hard bedanken voor het waardig afscheid die jullie gegeven hebben aan m’n meisje Chiari. deze morgen zat er een mooie attentie in de bus, ik moest even een traan verpinken want dit had ik niet verwacht. denk nog iedere dag aan haar,en dankzij jullie is ze weer bij ons. dikke pluim voor jullie!

Sandra Wastyn

Merci pour votre empathie et votre accueil.
Mon Athéna (8/1/18) a été traitée avec beaucoup de respect et j’ai pu lui dire au revoir dignement dans une jolie pièce aménagée et au calme.

Sybil Swalens

Ieder afscheid is zwaar maar de zorg, dierenliefde en medeleven van deze hard werkende mensen maakt onze pijn iets draaglijker. Dikke chapeau en doe vooral zo verder. Bedankt voor de goede zorgen van onze Rayka.
Fam. Vandenbossche

Daisy De Clerck